Targeted and results-oriented career counselling and outplacement

YOUR-NEXT-MOVE offers targeted and results-oriented strategic advice.

All our advisors have experience as managers and executives. All our advisors have their finger on the pulse and a large network in Danish and global companies.

Outplacement Karriererådgivning Your-Next-Move CV-gennemgang Nyt-job Opsagt Jobmuligheder Ledig

We help you see yourself and your career in a new light. We help you see the next steps.

Uanset om du er i job og overvejer noget andet, eller du står imellem jobs med oceaner af muligheder foran dig, hjælper vi dig til at se en vej.

We help managers, executives and specialists realise their ambitions and career dreams.

Der findes ingen standardløsninger. Vi bruger ikke one size fits all, men der findes masser af erfaringer for, hvad der virker godt og mindre godt i forskellige situationer.

You create the results! We give you the tools and train you in greater personal impact and precise performance. Vi har stor erfaring og leverer god og målrettet rådgivning, der med det samme kan gøre en forskel.

Vi arbejder med afprøvede, præcise og øjeblikkeligt anvendelige værktøjer. Vi træner dig personligt i at skrue op for styrker, forfiner din performance og justerer på det, der spænder ben for dig for at nå dit mål.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@your-next-move.com eller ring til +4540252569 (Ina Ahrensberg) eller +4521776662 (Claus Klarup).

About us

YOUR-NEXT-MOVE består af et team af meget erfarne rådgivere. Alle vores rådgivere har fingeren på pulsen og et stort netværk i danske og globale virksomheder, da vi alle ved siden af karriererådgivning arbejder som konsulenter. Det sikrer dig, at vi reelt kan vise dig vejen og den bedste approach for at nå de mål, du har sat for dig selv og din karriere. Vi arbejder tæt sammen med AHRENSBERG & PARTNERS, der er specialiseret i kommunikation, personlig gennemslagskraft og branding. Det betyder, at du hos os møder rådgivere, der sikrer, at du både får guidance i forhold til din karriere og dine livsmål, men at du også, hvis du ønsker det, bliver trænet i personlig gennemslagskraft og fremtoning i vigtige samtaler og møder, hvor du gerne vil fremstå mere sikker.

We help managers, executives and specialists realise their ambitions and career dreams.

There are no standard solutions, we don't use one size fits all - but there is plenty of experience of what works well and less well in different situations.

You create the results! We give you the tools and train you in greater personal impact and precise performance.

Vi arbejder med afprøvede – præcise og øjeblikkeligt anvendelige værktøjer. Vi træner dig personligt i at skrue op for styrker, forfine din performance og justere det, der spænder ben for dig i at nå dit mål.  

We have extensive experience and deliver good, targeted advice that can make an immediate difference and give you better impact and accurate performance.

Please contact us for an informal discussion or for further information.

Services

KUNDERNE SIGER

en_USEnglish
Scroll to Top