YOUR NEXT MOVE: Karriere & Drømme

SÆT DIG SELV FRI og få det liv og den karriere, du drømmer om. Få ny energi og find motivationen til at gå i den rigtige retning. Drømmer du om ”noget andet” – nye udfordringer – uden at vide præcis, hvad det er?

Din MOTIVATION og din PERSONLIGE GENNEMSLAGSKRAFT er nøglen til at skifte retning i livet. Vi hjælper dig med at sætte skub i karrieren og giver dig værktøjerne til at gøre dine drømme til virkelighed.

”En drøm uden handling – forbliver bare en drøm”

Det er helt sikkert ikke kun DIG, men nærmest alle mennesker, der på et eller andet tidspunkt i deres liv og karriere har haft tanken om at gøre noget andet. Oplevelsen af, at det hele kører i ring, og du mangler inspiration eller nye udfordringer, som kan give dig energien tilbage. De fleste mennesker vil automatisk søge efter det, de kan og har mange års erfaring med – ikke at det er forkert – men de glemmer at stille sig selv spørgsmålet:  ”Hvad er det i virkeligheden, jeg drømmer om? – Hvad er det, jeg VIL? 

Forløbet er til dig, der:

  • GERNE VIL NOGET ANDET OG MERE I DIT LIV
  • ØNSKER AT BEVÆGE DIG I EN NY RETNING, MEN MANGLER AT FINDE VEJEN
  • ER JOBSØGENDE – MED ELLER UDEN JOB – MEN PÅ VEJ TIL NOGET NYT
  • ØNSKER AT TAGE DIN KARRIERE TIL ET NYT NIVEAU
  • OVERVEJER AT BLIVE SELVSTÆNDIG/FREELANCER 
  • ØNSKER AT UDFORDRE DIG SELV
  • ØNSKER MERE SELVTILLID OG PERSONLIG GENNEMSLAGSKRAFT
  • ØNSKER MERE INDFLYDELSE

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@your-next-move.com eller ring til +4540252569 eller +4521776662

Networking

Networking er vigtigere end nogensinde.

Karrierespring og jobsøgning sker i større og større stil via networking og relationer. Det er, imens du har mindst brug for det, du skal sørge for at etablere stærke netværk, holde netværk ved lige og dermed sikre, at nogen får øje på dig – og tilbyder dig andre og spændende karrieremuligheder.

Vi bringer spændende profiler sammen via forskellige netværk og arrangementer for både Kandidater på vej, Deltagere på toppen af deres karriere, der forstår vigtigheden af netværk, og talentspottere på kig efter den næste stjerne til de virksomheder, de repræsenterer.

da_DKDanish
Scroll to Top