REKRUTTERING & ANSÆTTELSE

Fejlrekruttering og mismatch er ærgerligt og dyrt!
Vi hjælper dig til at se de blinde vinkler.

Målrettet og resultatorienteret karriererådgivning og outplacement

YOUR-NEXT-MOVE tilbyder målrettet og resultatorienteret strategisk rådgivning.

Alle vores rådgivere har erfaring som ledere og chefer. Alle vores rådgivere har fingeren på pulsen og et stort netværk i danske og globale virksomheder.

EMPLOYER BRANDING

Virksomhedens konkurrenceevne og position i markedet afhænger af evnen til at rekruttere dygtige medarbejdere.

Skab synlige resultater med rekruttering, fastholdelse og involvering af medarbejdere via strategisk og struktureret arbejde med Employer branding og Employee Advocacy.

Virksomhedens brand er ikke noget, virksomheden ejer. Det samme gælder virksomhedens employer brand. Det er et afgørende konkurrenceparameter i kampen om at skaffe nødvendige og kompetente medarbejdere.

Virksomhedens employer brand er den opfattelse, omgivelserne har af virksomheden som arbejdsplads, som karrieremulighed.

Derfor er det helt afgørende, at også rekrutteringsprocesser ses som en mulighed for at pleje virksomhedens brand og sikre, at de ansatte og tidligere ansatte er ambassadører for virksomheden. En god oplevelse i ansættelses- og afskedigelsesprocesser er afgørende vigtig for virksomheden. 

Et stærkt employer brand og målrettet arbejde med employer branding hjælper virksomheden med at kunne tiltrække medarbejdere og med at sikre engagement, retning og ambassadørskab hos nuværende medarbejdere, ligesom det sikrer en højere fastholdelse.

Vi hjælper virksomheder med en 360 graders udvikling af en stærk employer branding indsats, lige fra at kortlægge virksomhedens identitet som arbejdsplads, sikre den rette fortælling om virksomheden i dens kommunikation og markedsføring til at bistå med praktisk gennemførelse af profileringsaktiviteter. Samtidig  hjælper vi virksomheder med opbygning af programmer for Employee Advocacy, hvor virksomhedens medarbejdere understøtter virksomhedens employer branding aktiviteter eksternt via strategisk brug af medierne.

 • Få et overblik over mulighederne og gevinsterne ved strategisk og målrettet employer branding
 • Få kortlagt virksomhedens identitet som arbejdsplads
 • Styrk virksomhedens fortælling og brand, som arbejdssted og karriemulighed
 • Få hjælp til opbygningen af en stærk kultur
 • Styrk rekrutteringen af nye medarbejdere
 • Opnå bedre fastholdelse af medarbejdere
 • Øg virksomhedens synlighed
 • Brug karriereplanlægning og karrierecoaching som et tilbud og et konkurrenceparameter i kampen om de bedste medarbejdere

YOUR-NEXT-MOVE bistår i samarbejde med AHRENSBERG & PARTNERS private og offentlige virksomheder med at tiltrække medarbejdere via employer branding og employee advocacy til at forbedre virksomhedens relationer, resultater og omdømme.

Der findes ingen standardløsninger, men der findes masser af erfaringer for, hvad der virker godt og mindre godt i forskellige situationer. Så hvorfor spilde tid og chancer på at gøre alle erfaringerne selv?

Vi skræddersyr hver gang vores rådgivningsforløb, så de passer præcis til dit og virksomhedens behov og aktuelle situation. Vi sætter holdet af specialister afhængig af opgavens indhold og størrelse.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@your-next-move.dk eller ring til +4540252569 eller +4521776662.

REKRUTTERING OG ANSÆTTELSER

Fejlrekruttering og mismatch er ærgerligt og dyrt!

Ikke alene tager det tid at rekruttere den rette, men i den periode, hvor virksomheden står uden medarbejder, sker der typisk et videns- og produktionstab.

Undgå dyrt dobbeltarbejde i din rekruttering

Dobbeltarbejde i rekrutteringsprocesser er ikke alene dyrt – men oftest unødigt ressourcetungt.

For nu venter der en ny rekrutteringsproces – med jobopslag, samtalerunder med nye kandidater, ansættelse og oplæring.

Det koster tid og penge. Vi hjælper virksomheder i ansættelsesprocesser

 • Få hjælp til at identificere den profil, I reelt mangler
 • Få hjælp til at øge sandsynligheden for rette match
 • Få indsigt i kandidatens præferencer og motivation
 • Få indsigt i kandidatens personprofil og adfærdsmønstre
 • Få adgang til vores indsigt i markedet af stærke kandidatnavne

Find det rette match i din rekruttering – og undgå et forløb med frustration, ærgrelse og dyrt dobbeltarbejde.

Det endelige forløb skræddersyr vi efter jeres aktuelle behov og udfordringer.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@your-next-move.com eller ring til +4540252569 eller +4521776662.

Du er måske også interesseret i:

da_DKDanish
Scroll to Top