Om os

YOUR-NEXT-MOVE består af et team af meget erfarne rådgivere. Alle vores rådgivere har fingeren på pulsen og et stort netværk i danske og globale virksomheder, da vi alle ved siden af karriererådgivning arbejder som konsulenter. Det sikrer dig, at vi reelt kan vise dig vejen og den bedste approach for at nå de mål, du har sat for dig selv og din karriere. Vi arbejder tæt sammen med AHRENSBERG & PARTNERS, der er specialiseret i kommunikation, personlig gennemslagskraft og branding. Det betyder, at du hos os møder rådgivere, der sikrer, at du både får guidance i forhold til din karriere og dine livsmål, men at du også, hvis du ønsker det, bliver trænet i personlig gennemslagskraft og fremtoning i vigtige samtaler og møder, hvor du gerne vil fremstå mere sikker.

Vi hjælper ledere, chefer og specialister med at indfri deres ambitioner og karrieredrømme.

Der findes ingen standardløsninger, vi bruger ikke one size fits all, men der findes masser af erfaringer for, hvad der virker godt og mindre godt i forskellige situationer.

Resultaterne skaber du selv! Vi giver dig værktøjerne og træner dig i større personlig gennemslagskraft og præcis performance. Vi har stor erfaring og leverer god og målrettet rådgivning, der med det samme kan gøre en forskel for dig.

Vi arbejder med afprøvede, præcise og øjeblikkeligt anvendelige værktøjer. Vi træner dig personligt i at skrue op for styrker, forfine din performance og justere det, der spænder ben for dig i at nå dit mål.  

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@your-next-move.com eller ring til +4540252569 eller +4521776662.

da_DKDanish
Scroll to Top