Opsigelse = dit springbræt til drømmejobbet

Linkedin_2023.03.15 YNM

En opsigelse er måske det værste, der er overgået dig. Men det kan også være springbrættet til drømmejobbet, dét karrierespring du ikke fik taget dig sammen til eller muligheden for at vælge ny retning for din karriere. 

Nu står du med muligheden for at tage aktivt stilling. Det er nu, du har muligheden for at justere din karriere og dit arbejdsliv. Mange benytter muligheden til at redefinere sig selv eller at efterprøve om det karrierespor, der er lagt, stadig er det rette. 

I et foranderligt arbejdsmarked og arbejdsudbud, kommer mange til at opleve en opsigelse på et eller andet tidspunkt i deres liv. Dette kan let blive det positive vendepunkt for dig, selvom det var det sidste i verden, du ønskede dig. 

Med et outplacement- eller karriererådgivningsforløb oplever mange, at de med sparring og rådgivning har fået en ny vinkel og et nyt perspektiv på i hvilken retning de skal bevæge sig for at lande drømmejobbet, som passer ind i deres livssituation og på den måde får genskabt både de optimale rammer for den videre karriere og den personlige identitet.

Læs mere om mulighederne for outplacement- og karriererådgivningsforløb her.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre på bedste vis på info@your-next-move.com eller ring til +4540252569 eller +4521776662.

da_DKDanish
Scroll to Top