Få mere i løn: Tjek dit CV inden din næste udviklingssamtale

De fleste af os venter med at spidse pennen og fokusere på indholdet af vores CV, til vi står uden job…. Det er en fejl!

Arbejdet med CV kan bruges som navigation ift. din performance i det nuværende job.

1. Spørg dig selv:

    • Hvilke resultater vil jeg gerne kunne skrive i mit cv, at jeg har skabt eller har været en del af, hvis jeg en dag skulle ønske at skifte job.
    • Hvis du en dag skulle vælge at søge job, vil en ny arbejdsgiver aflæse og værdisætte dine resultater i relation til virksomhedens overordnede strategi.
    • Vælg derfor gerne resultatmål for dig selv, der øger dine kompetencer, giver dig erfaring – men samtidig gør en åbenlys forskel for den virksomhed du er i – enten direkte eller som et led i en større kæde.

Din kommende arbejdsgiver skal helst sidde tilbage med et: ”Det dér – skal vi også have – det skal han/hun også skabe for os”

Når du har fundet dit næste resultatmål for dig selv og for din performance.

2. Identificer da: De nødvendige action steps, der kan skabe resultatet.

3. Opsøg muligheder proaktivt via opgaver og samarbejdsrelationer. Brug din udviklingssamtale til, sammen med din leder at identificere muligheder, der er vigtige for virksomheden.

4. Tag action – og gennemfør fokuseret og vedholdende. Nå resultatet.

Uanset om du overhovedet overvejer at skifte job på et tidspunkt, eller du vil pensioneres fra din nuværende stilling – så er det hele øvelsen værd:

Det giver meget stor tilfredsstillelse at skabe resultater, der åbenlyst gør en forskel ift. virksomhedens overordnede strategier.

Men der er andre væsentlige grunde til, at du bør gøre det: For det første øger du din egen konkurrencedygtighed, ved at være et stort aktiv for virksomheden og dernæst: når du er lykkes med det, så er det selvfølgelig det, du tager med til næste lønforhandling.

Det er altid lettere at forhandle sig til løn og/eller bonus, når resultaterne taler for sig selv.

Kontakt os gerne for en gennemgang af dit CV eller en karriereplan på info@your-next-move.com eller ring til +4540252569 eller +4521776662.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish
Scroll to Top